top of page

STUDIO 2

Studio 2 is voorzien van een UAD Apollo Twin MKII Duo en Focusrite Scarlett 4i4 geluidskaart, Neumann TLM103 microfoon en Focal Alpha 65 EVO monitoren. De UAD Apollo Twin MKII Duo is specifiek gemaakt voor Mac computers en de Focusrite Scarlett 4i4 geluidskaart is aan te sluiten op zowel een Mac of een Windows computer. Al onze studio's zijn met een plug & play visie ingericht en opgesteld met de muzikant in gedachte.

Belangrijk voor ons is dat al onze studio's voor elk muzikant toegankelijk en betaalbaar is om het beste uit jezelf te halen.

 

Bubblegum Studios is een nieuw concept in Rotterdam en omstreken. Bij ons kan je de studio online boeken, betalen en gelijk de studio in duiken.

Extra informatie:

Onze studio's worden standaard verhuurd zonder engineer. Neem je laptop mee en begin gelijk met muziek maken. Onze in-house engineer/producer is inzetbaar voor €35,- per uur (dit wordt op locatie betaald, contant of per pin). Wil jij onze in-house engineer huren, vul dan bij opmerkingen tijdens het boeken van een studio 'incl. engineer' in.

Let op: vanaf 23:00 uur hanteren wij een nacht toeslag van €15,- per uur. Dit kan per pin of contant (gepast) betaald worden.

*Drinken en (warme) snacks verkrijgbaar op locatie.

bottom of page